Oosterschelde, Strijenham

Afgelopen vrijdag weer op slijmvissenjacht bij Strijenham. Toch een van de betere plekken om deze visjes te vinden is onze ervaring. Direct rechtuit gedoken en naar elf meter om hier de vele zeeanjelieren te bekijken. Altijd erg mooi die oranje en witte varianties. We zien veel jong grut, een paar zeenaalden en vele kreeften. Na half uur gekeerd en naar een meter of drie om te zoeken naar steenslijmvisjes. Het werden er vandaag een stuk of vijftien. Variërend van klein naar behoorlijk grote exemplaren. Erg leuke en vrolijke visjes. Verder ook veel blonde en zwarte grondels en niet te vergeten tig mooie steurgarnalen. In een van de rotsspleten zagen we een hele schuwe lipvis. Dat is al weer lang geleden geweest dat we die zagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *