Luxemburg (Larochette)

Van 19 t/m 23 oktober bezoeken we Larochette in Luxemburg.
Op de heenreis gaan we via natuurpark Hoge Venen, waar we een mooie wandeling maken.
Het gebied rondom Larochette leent zich uitstekend voor mooie wandelingen. Het gebied kenmerkt zich door de vele rotsformaties en we vermaken ons prima, vooral als we ons door kloven moeten wurmen. De bossen bestaan voor een groot deel uit beuken en deze beginnen zo aan het begin van de herfst al mooi te verkleuren. We hebben een fijn en comfortabel appartement in het centrum van Larochette gehuurd en het is gelukkig nooit ver naar de mooiste wandelingen in het gebied. Ter afwisseling gaan we op een wat regenachtige dag nog frisbeeën op het discgolfparcours van Bourglinster. Het parcours ken best wat hoogteverschillen, wat het soms best lastig en spannend maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *