Spanje (L’Estartit) en Andorra (Ransol)

Van 24 mei tot en met 3 juni zijn we ruim een week op vakantie geweest. Op de heenweg bezochten we Timo, Mark en Maxx die in de regio van Vesc bezig zijn met hun drie weken durende veldwerkonderzoek. We liepen een dagje mee en leerden veel over de geologie van het gebied.
Vervolgens reden we naar L’estartit in het noorden van Spanje, waar we een zestal duiken hebben gemaakt in en rondom het natuurreservaat van Illes Medes. Het waren allen schitterende duiken en het was veel beter dan we vooraf hadden gedacht. Schitterende gorgonen, veel vis en talloze naaktslakken kleurden het rif. Tot slot zijn we nog drie dagen in Andorra geweest, waar we een tweetal hele fraai bergwandelingen hebben gemaakt. De routes waren erg steil en vrij lastig door de vele stenen en sneeuw die nog niet overal was gesmolten. Al met al een zeer geslaagde trip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *